ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ “TERROR” MEXΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στο Θέατρο Βασιλάκου_Μαριάννα Τόλη ολοκληρώνονται με πολύ μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία και μετά από συνεχόμενα sold out, την Τρίτη 23 Απριλίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, οι παραστάσεις του συγκλονιστικού έργου του Γερμανού συγγραφέα Φέρντιναντ φον Σίραχ, «TERROR».

Το «TERROR», έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε εβδομήντα και πλέον σκηνές στην Ευρώπη και την Αμερική, παρουσιάζεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, μετάφραση Ευαγγελίας A. Νάνου και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου, με έναν εξαιρετικό θίασο πρωταγωνιστών. Στις 26 Μαΐου και λίγο μετά τις οχτώ το απόγευμα, ένα αεροπλάνο της Lufthansa ταξιδεύει από το Βερολίνο προς στο Μόναχο με 164 επιβάτες, υπό καθεστώς ομηρίας. Η διαταγή του τρομοκράτη προς τον πιλότο είναι να το ρίξει στο γήπεδο Allianz Arena του Μονάχου, κατά τη διάρκεια του αγώνα Γερμανίας – Αγγλίας, τον οποίο παρακολουθούν 70.000 φίλαθλοι. Η Γερμανική κυβέρνηση ενημερώνεται άμεσα και δύο μαχητικά αεροσκάφη απογειώνονται . Παρακολουθούν την κατάσταση από απόσταση αναπνοής περιμένοντας οδηγίες. Ο νόμος απαγορεύει ρητά στους πιλότους των μαχητικών να καταρρίψουν το πολίτικό αεροσκάφος. Δεν σκοτώνεις αθώους για να προστατέψεις άλλους αθώους. Παραβαίνοντας τις διαταγές όμως ο σμηναγός Λαρς Κοχ το καταρρίπτει για να προστατέψει τους φιλάθλους του γηπέδου . Επικαλείται την αριθμητική διαφορά. 

Το έργο Terror είναι ένα δικαστικό δράμα όπου οι θεατές ως ένορκοι καλούνται να κρίνουν, να αθωώσουν ή να καταδικάσουν τον Λαρς Κοχ για αυτήν του την πράξη που είχε ως αποτέλεσμα τον βίαιο θάνατο 164 ανθρώπων.

 Trailer παράστασης: https://youtu.be/pJrr20oC-U0

ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ_ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΛΗ

ΔΙΑΝΟΜΗ
Πρόεδρος: Νίκος Ορφανός
Εισαγγελέας: Μαριάννα Πολυχρονίδη
Κατηγορούμενος: Γιώργος Σπάνιας
Συνήγορος: Γιάννης Στεφόπουλος
Μάρτυρας κατηγορίας: Φιόνα Γεωργιάδη
Μάρτυρας υπεράσπισης: Αντώνης Αντωνάκος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Ευαγγελία A.Νάνου
Διασκευή: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Οικονόμου
Σκηνικά: Χριστίνα Ντεκούλη
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης

Sound desing : Γιώργος Οικονόμου-Βασίλης Κορρές
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνάκος
Φωτογραφίες: Νεκτάριος Κουρής
Visual identity: Saint of Athens
Παραγωγή: ART AND ETHER ΜΙΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα -Τρίτη στις 21:00
Μέχρι την Τρίτη 23 Απριλίου
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Ομαδικές κρατήσεις
6944 310 395
More.com

Στα ταμεία του θεάτρου/τηλεφωνικά

Θέατρο Βασιλάκου –  Μαριάννα Τόλη
Προφ. Δανιήλ 3, Κεραμεικός
211 013 2002
ntvasilakou@gmail.com