Όλα για την Ελίζα

Η παράσταση  ”  Όλα για την Ελίζα ”  ρίχνει Αυλαία την Παρασκευή 19/1 στις 22.30 για 1 παράσταση ελεύθερη για το κοινό , ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον 4ο χρόνο επιτυχίας.

Ήταν Νοέμβριος του 2015 όταν η ρομαντική κωμωδία «Όλα για την Ελίζα» σήκωσε την πρώτη αυλαία! Από τις πρώτες κιόλας παραστάσεις, οι θεατές την ξεχώρισαν και μίλησαν γι’αυτήν με τα καλύτερα λόγια, προοιωνίζοντας ότι το ταξίδι της Ελίζας θα ήταν μακρύ. Ένα ταξίδι γεμάτο γέλιο, συγκίνηση, αλλά και τροφή για σκέψη. Από τότε έως σήμερα η Ελίζα μας, με μικρά διαλείμματα, σήκωσε εκατοντάδες αυλαίες, εισέπραξε πλήθος χειροκροτημάτων και αγαπήθηκε από το θεατρόφιλο κοινό όπου και όποτε παρουσιάστηκε. Αγαπήθηκε όμως και από όλους τους συντελεστές της παράστασης, που  έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν κάθε βράδυ τον καλύτερο εαυτό τους. Κλείνοντας 4 μεγάλους κύκλους παραστάσεων, ήρθε η ώρα το ωραίο αυτό ταξίδι να ολοκληρωθεί. Με πολλή συγκίνηση αντικρύζουμε το τελευταίο λιμάνι αυτού του ταξιδιού, στο θέατρο Αυλαία, εκεί που θα αποχαιρετήσουμε την Ελίζα, ευγνώμονες για όσα μας πρόσφερε.

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 είναι η μέρα που το «Όλα για την Ελίζα» ρίχνει άγκυρα και σηκώνει την τελευταία αυλαία στις 10:30 μ.μ., σε μια παράσταση ιδιαίτερη-εορταστική και ελεύθερη για το κοινό. Προσκαλούμε όλους όσοι δεν πρόλαβαν να την δουν αλλά κι εκείνους που θέλουν να την ξαναδούν, να γιορτάσουμε μαζί αυτή την ξεχωριστή βραδιά.   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση θέσης στο e-mail: olagiatineliza@gmail.com. Λόγω της αναμενόμενης προσέλευσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συντελεστές
Κείμενο: Μαριάννα Κυριακάκη
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Μουσική: Σταμάτης Χρήστου
Κοστούμια: Ζωή Γκλιάτη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λαμπρινή Κυριακάκη
Οργάνωση παραγωγής: Μιχάλης Γκλιάτης
Φωτογραφίες: Λάμπρος Χειμώνας
Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Μάνος Αντωνίου, Μάκης Αρβανιτάκης, Μπάμπης Βρακάς, Τζίνα Δημητροπούλου, Θάνος Σκόπας.
Διάρκεια: 120 λεπτά (με διάλειμμα)

Θέατρο Αυλαία
Διεύθυνση: 2ας Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι – Πειραιάς Τ.Κ. 18535​​
Τηλ. : 210 4297771 
Πληροφορίες: 690 646 16 16
E-mail: info@avlaiatheatro.gr
Προσβασιμότητα
Το θέατρο Αυλαία είναι εύκολο στην πρόσβαση.
6 λεπτά από τον Σταθμό του μετρό. Γραμμή 3 – Στάση Δημοτικό Θέατρο. 
10 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά με τα πόδια
Λεωφορεία: 915 – 906 – 904 – 17 – 20 – Χ96

Λεωφορεία: Από Σύνταγμα το 40 & από Ομόνοια (οδό Αθηνάς) το 49 στη στάση Τερψιθέα
5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Κοραή-Δημαρχείο
Με αυτοκίνητο, ακριβώς απέναντι από το θέατρο αλλά και περιμετρικά από το τετράγωνο λειτουργούν ιδιωτικά Parking
Στάθμευση 
Οι θεατές του Αυλαία Θέατρο μπορούν να σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους στο Parking Αυτοκινήτων απέναντι του θεάτρου ή στο parking στην οδό Ακτή Μουτσοπούλου 6, στην Προνομιακή Τιμή των 5,00€ για όσο χρόνο παραμονής χρειασθούν. (Με την επίδειξη του Εισιτηρίου)