Μαρία Κηλαηδόνη και Μανώλης Φάμελλος: Συναυλία – Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό θέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Λουκιανός, μια και μέσα από μια σειρά προβολών παρουσιάζεται ένα σημαντικό μέρος από το ανέκδοτο αρχειακό του υλικό, ενώ ζωντανά τα τραγούδια του ερμηνεύουν η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Μανώλης Φάμελλος.

Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής με ένα ιδιόρρυθμο, προσωπικό στυλ ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έχει σημαδέψει με τα τραγούδια του, αλλά και με τη χαρακτηριστική παρουσία του, τα καλύτερα χρόνια πολλών και διαφορετικών γενεών. Τα δικά μας καλύτερα χρόνια! Και είναι αλήθεια, αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς, μέσα από τα τραγούδια του, μίλησε σε όλους με ειλικρίνεια, αμεσότητα, χιούμορ, συναίσθημα και λεπτότητα.
Έτσι όσοι αγάπησαν τον Λουκιανό και τα τραγούδια του, θα έχουν την ευκαιρία να τα ξανά θυμηθούν σε αυτή τη μοναδική συναυλία-αφιέρωμα. Ερμηνευμένα από τον Μανώλη Φάμελλο  και τη Μαρία Κηλαηδόνη με μια νέα ματιά στα τραγούδια του Λουκιανού και καινούργιες ενορχηστρώσεις, αλλά και από τον ίδιο τον Λουκιανό, μέσα από μια σειρά προβολών, που δημιουργήθηκαν γι’ αυτό το σκοπό, ανασκαλεύοντας το σπάνιο προσωπικό αρχείο του.


Στάσεις περιοδείας :
17 Ιουλίου Σύρος, ‘Έπαυλη Τσιροπινά, ώρα 21.15

20 Ιουλίου, Λήμνος, Αύλειος Χώρος Γυμνασίου Μύρινας, ώρα 21.15, προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο “Ο κύβος”
27 Αυγούστου, Λάρισα – Κηποθέατρο Αλκαζάρ, ώρα 21.15
2 Σεπτεμβρίου, Βέακειο, ώρα 21.15,  προπώληση εισιτηρίων: Ταμείο Δημοτικού θεάτρου Πειραιά

Ψηφιακή προπώληση εισιτηρίων: www.ticketplus.gr