Η Κατερίνα Βρανά στο Μύρτιλλο

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 20.30

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αναπηρίας (3 Δεκεμβρίου) η σπουδαία comedian Κατερίνα Βρανά επέλεξε τον πολυχώρο Μύρτιλλο για να τιμήσει τους ανθρώπους με αναπηρίες.

Με το δικό της μοναδικό χιούμορ η ηθοποιός καταπιάνεται με τα θέματα των ευπαθών ομάδων μέσα από δικές της εμπειρίες. Πάντα με γέλιο και μέσω του δικού της αυτοσαρκασμού, θα μας χαρίσει μια ακόμα όμορφη βραδιά στο χώρο που αγαπάει και αγκαλιάζει όλους τους συνανθρώπους μας.

Tι είναι το Μύρτιλλο
Είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙ.Ν ΣΕΠ) ειδικού σκοπού, απασχολεί κατά 90% άτομα από ευπαθείς ομάδες (ΑμεΑ). Η επιχείρηση του Μύρτιλλου άνοιξε το 2013, με σκοπό την εκπαίδευση και επανένταξη των ανθρώπων με αναπηρία στο χώρο της εργασίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε και εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή, ως πολυχώρος Τέχνης/ Λόγου. Η προσφορά των ανθρώπων ΑμεΑ, μέσα από την εργασία αλλά και η επαφή τους με την κοινωνία, είναι η απόδειξη ότι όλοι είμαστε ίσοι με ίσα δικαιώματα, και ίσες ευκαιρίες. Ελάτε να μας γνωρίστε και να μάθετε τι ακριβώς κάνουμε!

Πληροφορίες
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 20.30
Κατερίνα Βρανά Stand up comedy
Τιμή εισόδου: 8 ευρώ με ποτό

Μύρτιλλο / Λάμψα και Τριφυλλίας μέσα στο «Πάρκο για το Παιδί και το Παιδί», περιοχή Γηροκομείο Αμπελόκηποι Αθήνα.
τηλ. 21 1012 3176 / 6971 759463
Facebook: https://www.facebook.com/Myrtillo/
Site: www.myrtillocafe.gr

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Μύρτιλλου.