ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ FULL BAND

LIVE ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

«Τα τραγούδια έχουν τους δρόμους τους….»

giagkinides social.jpg

Οι ιστορίες του «Έμπορα», του «Σερκάν», του «Σάρακα», της «Καταφερτζούς», του «Κανάγια» και της «Πρέσβυρας» θα σταθούν δίπλα σ’ εκείνες του «Τύλωρα» του «Αντάμη». Ιδανικοί αφηγητές οι δημιουργοί τους, οι Γιαγκίνηδες: δυο νέα παιδιά, που με πάθος και φλόγα έβαλαν στίχους και μελωδίες σε όσα μοιράστηκαν μαζί τους εκείνοι που κοντοστάθηκαν να τους ακούσουν στα στενά της Θεσσαλονίκης.

 

Μετά την περιπλάνησή τους ανά την Ελλάδα και τις sold out εμφανίσεις τους, όπου σύστησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα ρεμπέτικα, τα λαϊκά και τα παραδοσιακά τραγούδια, συναντούν ξανά το αθηναϊκό κοινό στο Κύτταρο. Στην ιστορική σκηνή της πόλης θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους, αλλά και όσα αγαπούν, αυτή την φορά με full band.

Η παρέα των Γιαγκίνηδων – κατά κόσμον Σπύρος Ζήσης και Παναγιώτης Σικλαφίδης – μεγαλώνει, με τον Σπύρο Κουρούμπετση στα κρουστά, τον Σταύρο Μακρή στο κοντραμπάσο και τον Γιώργο Πασμά στο μπουζούκι. Το μουσικό σχήμα, το οποίο ξεκίνησε το 2019 και έστρεψε το βλέμμα των μουσικόφιλων πάνω του διευρύνοντας συνεχώς τους ακροατές του, έρχεται ξανά για θυμίσει τί μας συνδέει με τα αιώνια τραγούδια, αλλά και τη δύναμή τους να φτιάχνουν ένα ευγενές σύμπαν για να συναντηθούμε όλοι: για να σμίξουν οι ανάσες στους στίχους των τραγουδιών, να σηκωθούν τα χέρια ψηλά και να διατηρηθεί η φλόγα της επιθυμίας ζωντανή: το γιαγκίνι…

 

Πληροφορίες

Γιαγκίνηδες Full Band live

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Κύτταρο: Ηπείρου 48, Αθήνα

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Τιμές εισιτηρίων

Πλατεία early birds: 8 ευρώ

Πλατεία προπώληση: 10 ευρώ

Πλατεία ταμείο: 12 ευρώ

Εξώστης τραπέζι: 13 ευρώ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός και μόνο μέσω ticketservices)

 

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr/event/giagkinides-full-band-live

και Ticketservices Spot: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς)

Οργάνωση – Παραγωγή: Musayeta Entertainment 

Γραφείο Τύπου – Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble

Γιαγκίνηδες

www.youtube.com/@giagkinides

www.facebook.com/giagkinides

www.instagram.com/giagkinides