Διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την Όλγα Βενέτη

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 20:00

Για αυτά τα τόσο διαφορετικά Χριστούγεννα η Όλγα Βενέτη μας ετοιμάζει μία μουσική, εορταστική έκπληξη που σκοπό έχει να πλημμυρίσουν μελωδίες και να γεμίσουν με αισιοδοξία και χαμόγελα όλα τα σπίτια, σε κάθε γωνία του τόπου μας, όπου και να βρίσκονται.

Μία μεγάλη διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με την αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη και με την συμμετοχή του συνόλου ποικίλης μουσικής της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΟΑ) , υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα.

Μία εορταστική συναυλία με μοναδικούς μελωδικούς θησαυρούς, υπέροχα τραγούδια ελληνικά και ξένα, που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε ,να ταξιδέψουμε νοερά σε απρόσιτα αυτή την περίοδο μέρη και να αγκαλιάσουμε με την σκέψη μας όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τραγούδια γαλλικά, αγγλικά, ελληνικά που παίρνουν άλλη διάσταση μέσα από την εκφραστική φωνή της Όλγας Βενέτη και θα μας μεταφέρουν σε έναν όμορφα μελωδικά κόσμο και θα μας κάνουν να ζήσουμε ακόμα και μία νύχτα στη Napoli ή όπως λέει και το τραγούδι : Una Notte à Napoli !!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 20:00, στο www.vvv.gov.gr/webtvfacebook.com/dimosvvv,με ελεύθερη πρόσβαση για να ζήσουμε με την Όλγα Βενέτη και το σύνολο ποικίλης μουσικής της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ την πιο εορταστική διαδικτυακή συναυλία της χρονιάς!

YouTube links:
Θα Σ’ Αγαπώ (Lyric Video) – https://youtu.be/l3vM1VGcrP8
Για Σένα (official video) – https://www.youtube.com/watch?v=r3Raitf40A4
Una notte a Napoli: https://youtu.be/l5lmjSsEEFI
Supercalifragilisticexpialidocious: https://youtu.be/7uqZ32Sl61U